Cum îți faci o piesa din ceară | Galeriile Voicu
Curs de bijuterie

Cum îți faci o piesă din ceară

Cursul vă oferă ocazia de a explora tehnica ancestrală a „cerii pierdute”, una dintre cele mai vechi și fascinante metode de realizare a bijuteriilor.

Detalii curs de bijuterie

Acest curs vă va ghida pas cu pas către crearea unui obiect de bijuterie.

Ce vom face

*Cursul se va tine in doua zile consecutive. In prima zi: doua ore - creat piesa in ceara. A doua zi: o ora - finisat piesa in metal.
**piesa din argint pe care o veți realiza la curs este inclusă în acest preț

Școala vă oferă tot suportul tehnic necesar pentru a vă bucura de experiența cursului. Veți avea acces la mese de lucru bine echipate și la instrumente specifice pentru modelare. De asemenea, școala vă pune la dispoziție materia primă necesară, cum ar fi argintul și pietrele prețioase.

Pentru realizarea piesei de bijuterie, școala acordă un maxim de 10 grame de argint. Cantitatea suplimentară va fi achiziționată contra cost. 

Manopera de turnare este de asemenea asigurata pentru maxim 2 piese. Pentru un număr mai mare, manopera se va achita separat.

Profesor

Gabriela Secărea

Am ales să predau din nevoia și dorința de a transmite mai departe informația adunata in cei 10 ani de experiență si sutele de ore de cursuri si de experimentari.

Îmi place sa predau pentru ca îmi place ideea de comunitate de bijutieri care creste si se dezvolta. Si nu in ultimul rând, am o bucurie personala deosebit de puternica in momentul in care vad piese uimitoare create de un cursant, cu ajutorul unei tehnici învațate in cadrul unuia dintre cursurile mele.

Cred că acest tip de bucurie poate fi resimțită doar de un profesor sau un părinte.

Curs de bijuterie

O piesă din ceară

Bijuteriile se vor create

Înscrie-te la curs

Adresa

Str. General Constantin Coandă 29, București

Program

LUNI - VINERI: 10:00 – 17:00

Contact

Phone: +40 766 795 489
Email: contact@galeriilevoicu.ro

Scroll to Top