Curs Bijuterie Dragobete - Inimi de Argint | Galeriile Voicu
24.02.2024 | 10:00

Inimi din argint - curs pentru îndrăgostiți de dragobete

„Inimi din Argint” este o experiență captivantă și creativă, gândită pentru îndrăgostiții de artă și cei care doresc să celebreze dragostea într-un mod unic.

Prietenie

Vom explora și celebra ideea de uniune și prietenie într-un mod unic și personal. Procesul de a crea împreună, formează o legătură profundă între participanți.

Iubire

Ne vom dedica să explorăm iubirea dintre oameni și dragostea pentru artă. Prin crearea de bijuterii, vom da viață nu doar conexiunilor noastre umane, ci și pasiunii noastre pentru frumos.

Arta

Vom explora nu doar frumusețea materialelor prețioase, ci și puterea de a crea expresii vizuale. Piesele de bijuterie vor avea o tematică romantică, ce vor răsfrânge emoția și frumusețea autentică a sentimentelor.

Detalii practice

În cadrul acestui curs unic, vei învăța tehnici de bază în prelucrarea argintului pentru ca la final să obții o bijuterie de argint unică.
*piesele din argint pe care le veți realiza la curs sunt incluse în acest preț

Școala vă oferă tot suportul tehnic necesar pentru a vă bucura de experiența cursului. Veți avea acces la mese de lucru bine echipate și la instrumente specifice pentru modelare. De asemenea, școala vă pune la dispoziție materia primă necesară: argintul.

Ce vom face la acest curs de bijuterie

Vom explora împreună tainele artei bijuteriei, transformând metalele prețioase în povești vizuale ale conexiunilor umane. Prin această experiență, veți crea nu doar obiecte frumoase, ci și amintiri care vor dăinui pentru totdeauna.

Vă veți bucura de momente de complicitate și creativitate, construind legături autentice cu cei dragi, iar fiecare bijuterie va purta cu ea povestea prieteniei sau a iubirii pe care ați investit-o în procesul de creație.

Rezervați-vă locurile acum și lăsați dragostea să vă cuprindă!

Profesor

Gabriela Secărea

Am ales să predau din nevoia și dorința de a transmite mai departe informația adunata in cei 10 ani de experiență si sutele de ore de cursuri si de experimentari.

Îmi place sa predau pentru ca îmi place ideea de comunitate de bijutieri care creste si se dezvolta. Si nu in ultimul rând, am o bucurie personala deosebit de puternica in momentul in care vad piese uimitoare create de un cursant, cu ajutorul unei tehnici învațate in cadrul unuia dintre cursurile mele.

Cred că acest tip de bucurie poate fi resimțită doar de un profesor sau un părinte.

Curs de bijuterie in imagini

Inimi din argint

Bijuteriile se vor create

Oferă un cadou ce transcende obiectul: o experiență creativă

Indiferent dacă sunteți un cuplu ce dorește să-și sărbătorească dragostea sau prieteni apropiați ce doresc să-și creeze amintiri de neuitat, „Inimi din Argint” este o ocazie minunată de a vă conecta și de a experimenta împreună frumusețea creației artistice.

Nu rata această oportunitate unică de a adăuga o notă personală sărbătorilor tale!

Poți alege să petreci cu noi o zi de sâmbătă de neuitat. Te așteptăm de la ora 10 cu voie bună și cafea.

Avem doar 6 locuri disponibile, așa că rezervă-ți locul acum!

Adresa

Str. General Constantin Coandă 29, București

Program

LUNI - VINERI: 10:00 – 17:00

Contact

Telefon: +40 766 795 489
Email: contact@galeriilevoicu.ro

Scroll to Top