Topeste-ti verigheta sau inelul de logodna | Galeriile Voicu
Cursuri fulger

Topește-ți verigheta

Galeriile Voicu este locul unde transformăm verighetele și inelele de logodna în amintiri cu un twist… literalmente sau altfel spus: terapie prin foc și râs

Ai trecut printr-un divorț și vrei să scapi de verigheta ta ca un adevărat maestru? Ei bine, avem ceva special pentru tine: vino sa îți topesti singur trecutul metalic, într-o atmosferă relaxată.

Ce trebuie sa faci? Hai cu inelele la nimicit 😏, iar noi vom pune la dispozitie flacara și filmarea procesului. Dacă verigheta sau inelul de logodna au pietre, îți vom arata cum să le scoți.

Durata: 1-2 ore, în funcție de complexitatea verighetei

Va fi alaturi de tine

Gabriela Secărea

Decizia de a organiza acest workshop vine din dorința de a oferi o cale terapeutică și creativă pentru cei care trec printr-o perioadă de tranziție dificilă în viața lor, precum un divorț.

În același timp, workshopul se aliniază cu valorile școlii noastre de a împuternici oamenii să își exprime sentimentele prin prelucrarea metalului pretios. Nu este doar o ocazie de a afla o tehnică, dar și un moment pentru introspecție și innoire personală.

Prin topirea verighetei, cursanții au șansa de a închide un capitol și de a începe unul nou, fie prin vânzarea aurului rezultat, fie prin crearea unei noi bijuterii cu o nouă semnificație.

Să ardă

Topirea în imagini

Bijuteriile se vor recreate

Înscrie-te la curs

Adresa

Str. General Constantin Coandă 29, BucureȘti

Program

LUNI - VINERI: 10:00 – 17:00

Contact

Telefon: +40 766 795 489
Email: contact@galeriilevoicu.ro

Scroll to Top