Despre noi | Galeriile Voicu
Scoala de bijuterie

Despre Galeriile Voicu

Școala de bijuterie Galeriile Voicu a apărut dintr-o dublă nevoie: aceea de a transmite mai departe dragostea față de bijuteria contemporană și cunoștințele acumulate pe de o parte, dar și din nevoia de a crea forța de muncă specializată în acest domeniu.

01.

Cursuri de seară

Toate cursurile și workshop-urile școlii sunt și cursuri de seară, pastrandu-și programa și numarul de ore. Singura diferență va fi adaptarea la un program de seară, în funcție de nevoile cursanților.

02.

Cursuri personalizate

Optați pentru lecții private pentru a proiecta un inel de logodnă special, alăturați-vă unui curs de cuplu pentru a vă crea propriile verighete sau rezervați un workshop de grup pentru a vă relaxa cu prietenii sau colegii de munca, în timp ce fiecare creații câte o bijuterie unică.

03.

Cursuri fulger

Hai în lumea crearii bijuteriilor cu ajutorul cursurilor noastre rapide și practice. Fiecare curs este conceput pentru a-ți oferi o doză concentrată de cunoștințe și abilități practice, lăsându-te cu o piesă unică de bijuterie pe care ai realizat-o singur.

04.

Inchiriat banc de lucru

Închiriați un banc de lucru la școala noastră de bijuterie pentru a beneficia de un spațiu bine echipat și de instrumentele necesare pentru a vă susține creativitatea. Este o soluție excelentă pentru cei care doresc să lucreze independent, având la dispoziție resursele și echipamentele de specialitate.

05.

Practică asistată

Practica asistată vă oferă ocazia de a lucra la proiectele dvs. de bijuterie sub îndrumarea unui expert. Beneficiați de acces la echipamente de înaltă calitate și primiți sfaturi personalizate pentru a vă îmbunătăți tehnicile și a finaliza cu succes creațiile. Este o modalitate excelentă de a câștiga experiență practică într-un mediu profesionist.

06.

Spațiu de conectare

Școala noastră nu este doar un loc de învățare, ci și un hub de conexiune. Aici, cursanții noștri au șansa de a interacționa nu doar între ei, ci și cu creatori și designeri experimentați, facilitând un schimb valoros de cunoștințe și experiență.

Școala de bijuterie s-a născut din mai multe motive

Dragostea față de metal

Primul și cel mai important ar fi dragostea față de metal, față de prelucrarea manuală a acestuia și dragostea față de bijuterii.

Reconectare cu noi

Odată cu reorganizarea vieților fiecăruia dintre noi în contextul mondial actual, ne-am dat seama că genul acesta de activitate, în care îți dăruiești total mintea și sufletul pentru a crea ceva fizic, ceva solid, ne ajută foarte mult să ne reconectăm cu noi înșine și să ne reechilibrăm, să ne regăsim, să ne exprimăm.

Exprimare

Un alt motiv a fost acela al oamenilor din jurul nostru care ne-au împărtășit poveștile lor, povești pe care noi le-am transformat în piese de bijuterie. Credem că acum e rândul lor, pentru că unii dintre ei își doresc să se exprime ei înșiși prin intermediul metalului.

Bijutieri specializați

Nu în ultimul rând, lipsa de bijutieri specializați și calificați de care ne-am lovit în momentul în care atelierul J Kult s-a extins. Această nevoie de forță de muncă este resimțită în piață și de alți colegi care au diferite ateliere sau branduri de bijuterie locale.

Profesor

Gabriela Secărea

Am ales să predau din nevoia și dorința de a transmite mai departe informația adunata in cei 10 ani de experiență si sutele de ore de cursuri si de experimentari.

Îmi place sa predau pentru ca îmi place ideea de comunitate de bijutieri care creste si se dezvolta. Si nu in ultimul rând, am o bucurie personala deosebit de puternica in momentul in care vad piese uimitoare create de un cursant, cu ajutorul unei tehnici învațate in cadrul unuia dintre cursurile mele.

Cred că acest tip de bucurie poate fi resimțită doar de un profesor sau un părinte.

Profesor

Gabriel Zuică

Bijutier și țintuitor cu o experiență de mai bine de 35 ani, Gabriel Zuică este membru al Centrului Gemologic Român. Înainte de a fi ținuitor, Gabriel a fost gravor. Tocmai de aceea cursul nostru de țintuire va avea norocul de a începe cu unele tehnici de bază din gravură.

Galeriile Voicu

Atmosfera în școală

Testimoniale

Se spune că: “teoria ca teoria, dar practica ne omoară’’ … a fost un curs practic (și nimeni nu a avut de suferit), antrenant și incitant în același timp, am parcurs toți pașii care trebuie făcuți pentru țintuirea pietrelor. Am lucrat cu unelte si instrumente puse la dispoziție individual. Am dobândit cunoștințe extrem de utile, tot cursul desfășurandu-se într-un ambient plăcut, cu buna dispoziție. Felicitări organizatorilor si trainerului nostru Gabi. Mulțumesc!
Alin
Un curs foarte bine organizat și structurat, încât am putut parcurge foarte multe tehnici de țintuire si asimila foarte ușor toată informația. Am fost surprinsa de cat de ușor am căpătat foarte multă încredere în a lucra cu ceva nou de una singură, ceva complex și care părea greu de intreprins.
Adelina
Acest curs mi-a adus libertate. Îmi doream să creez niște bijuterii organice, mai aproape de natură, dar nu știam cum se poate face asta. Acum am descoperit. Atmosfera de la curs a fost minunată și am învățat tot ce am nevoie ca să pot continua să lucrez bijuterii și la mine în atelier.
Marinela Roman
Aș vrea să adaug câteva lucruri care nu s-au spus: e un spațiu zen cu atmosferă frumoasă unde ai absolut tot ce îți trebuie pentru a învața, aici mă refer atât la materiale cât și la scule și freze care sunt noi. Profesorul care preda cursul are o experiență practică de foarte foaaaarte mulți ani, e răbdător și un om deosebit (el e modest, dar eu pot să îl laud). Aș mai zice multe lucruri dar vă las pe voi să le descoperiți, pot doar să vă garantez că acest curs vă va trece la nivelul următor.
Simona
Hello, am pașit curioasă în casa unde se ținea cursul de Ceara. Primul impact a fost “ wow, ce norocoasă sunt să particip la curs într-o locație așa elegantă și boemă” Am cunoscu-o pe Gabriela și a fost dragoste la prima vedere, un om frumos, deschis, răbdător și atent și un BUN PROFESOR Cele 3 zile mi-au deschis apetitul pentru a continua. Am dobândit multe informații și s-a pus mult accent pe spiritul creator propriu! Recomand cursul de ceara pentru cei care își doresc să învețe cum să își creeze propriile bijuterii!!!
Larissa Stroe
Scroll to Top