Cum faci un inel din argint pătrat | Galeriile Voicu ❤️
Curs de bijuterie

Cum îți faci un inel pătrat

Cursul reprezintă o oportunitate minunată pentru începătorii pasionați de bijuterie să își dezvolte abilitățile și cunoștințele în domeniul prelucrării argintului și construcției bijuteriilor.

Ce vom face in cadrul cursului de bijuterie

*piesa din argint pe care o veți realiza la curs este inclusă în acest preț

Școala vă oferă tot suportul tehnic necesar pentru a vă bucura de experiența cursului. Veți avea acces la mese de lucru bine echipate și la instrumente specifice pentru modelare. De asemenea, școala vă pune la dispoziție materia primă necesară, cum ar fi argintul și pietrele prețioase.

Pentru realizarea piesei de bijuterie, școala acordă un maxim de 10 grame de argint. Cantitatea suplimentară va fi achiziționată contra cost.

Profesor

Gabriela Secărea

Am ales să predau din nevoia și dorința de a transmite mai departe informația adunata in cei 10 ani de experiență si sutele de ore de cursuri si de experimentari.

Îmi place sa predau pentru ca îmi place ideea de comunitate de bijutieri care creste si se dezvolta. Si nu in ultimul rând, am o bucurie personala deosebit de puternica in momentul in care vad piese uimitoare create de un cursant, cu ajutorul unei tehnici învațate in cadrul unuia dintre cursurile mele.

Cred că acest tip de bucurie poate fi resimțită doar de un profesor sau un părinte.

Curs de bijuterie

Un inel pătrat

Bijuteriile se vor create

Inscrie-te la curs

Adresa

Str. General Constantin Coandă 29, București

Program

LUNI - VINERI: 10:00 – 17:00

Contact

Telefon: +40 766 795 489
Email: contact@galeriilevoicu.ro

Scroll to Top