Gabriel Zuică | Galeriile Voicu

Gabriel Zuică

Bijutier și țintuitor cu o experiență de mai bine de 10 ani, Gabriel Zuică este membru al Centrului Gemologic Român. Înainte de a fi ținuitor, Gabriel a fost gravor. Tocmai de aceea cursul nostru de țintuire va avea norocul de a începe cu unele tehnici de bază din gravură.

Viziunea lui pentru cursul de tintuire este prezentata mai jos in cateva cuvinte.

Un curs bine structurat este necesar pentru predarea integrală a tuturor informațiilor.

Asta nu înseamnă că, dacă este necesar nu putem ieși din structura lui, bine-înțeles controlat, pentru a lucra individual cu cursanții.

Cred în predarea individuală, pentru că suntem unici și ca atare înțelegem și învățăm fiecare în felul lui.

Adresarea trebuie să țină cont de nivelul de pregătire al fiecărui cursant, dar în același timp cred că nu trebuie făcută o diferența între ei, tocmai pentru a le da curaj și încredere.

A fi bijutier este o meserie în care practica este preponderent mai importantă decât teoria. 

Învățăm, dar până nu simțim materialul, piatra nu realizăm ce facem.

 Întotdeauna calitatea instrumentelor și sculelor folosite fac diferența de calitate, timp necesar și risc asumat pentru realizarea țintuirii.  De aceea la cursul de tintuire si gravura oferim materiale de calitate pentru studenți.

Experiența vine cu timpul, dar mai ales cu lucrările, metalele, pietrele și situațiile întâlnite. Cu cât mai multe, cu atât mai bine.

Legătura, dialogul, cu studențiii ce au finalizat cursul, rămân deschise și după curs.

Comunicarea este foarte importantă pentru toți, dar mai ales pentru rezolvarea problemei, pentru că satisfacția clientului este defapt ținta noastră.

Doresc tuturor cursanților, în primul rând curaj și încredere și cât mai multe experiențe frumoase!

Succes!

Scroll to Top